Wie is de beste VVV-er tegen Almere City FC?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met woensdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen Almere City FC.

Een druk programma voor VVV-Venlo! Dus ook een druk programma voor de speler van de week. Afgelopen vrijdag won VVV-Venlo de belangrijke uitwedstrijd van concurrent Almere City FC. VVV-Venlo begon scherp en kwam gelukkig snel op voorsprong. Deze voorsprong gaf VVV-Venlo niet meer uit handen en ging het met 3 hele belangrijke punten naar huis. Doordat Sparta heeft verloren afgelopen zondag ligt de derde periode voor het grijpen. Morgen volgt alweer de volgende competitiewedstrijd en vrijdag de Derby tegen Roda JC. Er waren meerdere uitblinkers deze wedstrijd, hierdoor wensen wij jullie veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Afgelopen week kozen jullie voor Danny Post als speler van de week. Drie op een rij voor de aanvoerder die ook al 2 weken geleden speler van de week werd en ook werd gekozen als speler van de maand januari. Een terechte keuze als jullie het aan ons vragen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met woensdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”46″]

Leave a Reply