Wie is de beste VVV-er tegen Jong FC Twente?

De competitie is eindelijk weer hervat. Hierdoor is het ook weer tijd om de beste speler van de week te kiezen! Jullie kunnen vanaf nu tot en met zaterdagmiddag 15.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. Afgelopen maandag wonnen de Venlonaren de uitwedstrijd tegen Jong FC Twente met 0-1.  Er waren een aantal spelers die een goede wedstrijd speelde. Wij wensen jullie daarom veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met zaterdagmiddag 15.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”41″]

Leave a Reply