Wie is de beste VVV-er tegen Roda JC?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen Roda JC.

VVV-Venlo speelde afgelopen vrijdagavond de Derby tegen Roda JC. Onder toeziend oog van zo’n 205 VVV supporters verloor VVV de wedstrijd tegen de nummer 2 van de Jupiler League. VVV-Venlo begon redelijk maar moest al snel achter de feiten aan lopen. Er was weinig bezieling in het spel van VVV, toch kwamen de Venlonaren op een 0-1 voorsprong na een goede kopgoal van Aziz Khalouta. Helaas bleef Roda beter en verloor VVV uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Helaas is de ongeslagen reeks voorbij, maar we mogen zeer tevreden zijn over de resultaten van de afgelopen maanden. Ook zijn we niet meer ongeslagen tijdens de derby’s maar we blijven de mooiste en de beste club van Limburg! Het is nu weer tijd om de beste speler van de week te kiezen. Er volgt nog een wedstrijd in de maand februari en dan mogen jullie weer kiezen voor de beste speler van de maand. Wij wensen jullie veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”49″]

Leave a Reply