Wie is de beste VVV-er tegen SC Telstar?

Het is weer tijd om de beste speler van de week te kiezen! Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen SC Telstar.

VVV-Venlo begon de 4de en laatste periode erg goed en herpakte zich na de zeperd van de 3de periode. De Venlonaren speelde in Ijmuiden tegen SC Telstar. VVV-Venlo was de betere partij maar het duurde lang voordat er gescoord werd. Uiteindelijk wonnen de Venlonaren vrij eenvoudig met 0-3. Een goed resultaat en hopelijk een voorteken voor deze periode. Het wordt een lastige keuze aangezien het een teamprestatie was en eigenlijk alle spelers uitblonken. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de uitslag!

Vorige week vroegen we jullie om te stemmen voor de speler van de maand februari. De uitslag is bekend echter wachten we met de uitslag doordat we een foto moeten maken met de winnaar. Deze week zullen we de winnaar bekend maken.

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”51″]

Leave a Reply