Wie is de beste VVV speler in de Bekerwedstrijd tegen MVV?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de KNVB Bekerwedstrijd tegen MVV Maastricht. Vrijdagavond maken we de winnaar bekend. En hierna gaan we meteen kiezen voor de speler van de maand! Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Niels Fleuren als Venlonaren speler van de week. Het was een matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk maar toch hebben jullie gekozen voor 2 uitblinkers. Niels Fleuren en Niki Mäenpää. Tussen de nummers 1 & 2 zit maar een stem verschil. Niels is de gelukkig winnaar geworden. Het is voor Niels de eerste keer dat hij wordt gekozen als Venlonaren speler van de week. Hij was er al een aantal keer heel dichtbij maar nu is het eindelijk zover. Afgelopen week speelde VVV tegen RKC en Niels was zeer aanwezig. Hij verdedigde goed en maakte een aantal rushes naar voor waar een aantal goede voorzetten uitkwamen. Niels wordt beloond voor zijn goede spel.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”29″]

1 Response

  1. Pingback : Wie is de beste VVV speler in de Bekerwedstrijd tegen MVV? - VVV Venlo

Leave a Reply