Wie is de beste VVV speler in de KNVB Bekerwedstrijd PEC Zwolle?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met zaterdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de KNVB Bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle. Afgelopen dinsdagavond speelde VVV tegen PEC Zwolle en de Venlonaren revancheerde zich redelijk na de dramatische wedstrijd tegen Achilles’29. Tegen de nummer 3 uit de Eredivisie werd nipt verloren en er had misschien wel meer ingezeten.

Afgelopen weekend hebben we niemand gekozen voor de speler van de week na de blamage in Groesbeek. De week ervoor kozen jullie voor Jerold Promes als Venlonaren speler van de week. Wij zijn benieuwd wie deze week de speler van de week wordt. Er waren een aantal spelers die een goede wedstrijd speelde. Wij wensen jullie daarom veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?
[poll id=”38″]

Leave a Reply