Wie is de beste VVV speler tegen FC Emmen?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Emmen. Afgelopen vrijdag speelde VVV-Venlo in Emmen gelijk tegen concurrent FC Emmen. De wedstrijd golfde heen en weer en beide ploegen hadden genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Al met al een gelijk opgaande wedstrijd met een terechte uitslag. Een lastige opgave weer om een beste speler te kiezen. Er waren meerdere uitblinkers, hierdoor wensen wij jullie veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Afgelopen week kozen jullie voor debutant Gianluca Nijholt als beste speler van de week. Met twee geweldige doelpunten en natuurlijk zijn gretigheid en spel zorgde hij persoonlijk voor de overwinning tegen MVV. Gianluca wordt genomineerd voor de beste speler van de maand januari. Wij zijn benieuwd wie zijn concurrent wordt voor het winnen van deze titel.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”43″]

Leave a Reply