Wie is de beste VVV speler tegen FC Oss?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met vrijdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Oss. Afgelopen maandag won VVV-Venlo de belangrijke wedstrijd van concurrent FC Oss. Het was niet de beste wedstrijd van VVV maar spannende was het wel. Aziz Khalouta maakte binnen 3 minuten 2 doelpunten waardoor de 3 punten in de Koel bleven. Een lastige opgave weer om een beste speler te kiezen. Er waren meerdere uitblinkers, hierdoor wensen wij jullie veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Afgelopen week kozen jullie voor de speler van de maand januari. Deze uitslag houden jullie van ons tegoed! Waarschijnlijk maken we morgen de winnaar bekend.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”45″]

Leave a Reply