WIE IS DE BESTE VVV SPELER TEGEN FC VOLENDAM?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen FC Volendam. Afgelopen vrijdag speelde VVV tegen Volendam en er werd verrassend dik gewonnen van de nummer 4 van de JL. De Volendammers hadden voor deze wedstrijd nog geen één uitwedstrijd verloren. Een knappe zegen voor de Venlonaren.

Eigenlijk weten we al wie de winnaar gaat worden maar toch vragen we aan jullie om een stem uit te brengen op de beste speler van afgelopen wedstrijd. Naast Randy Wolters waren er meerdere uitblinkers tegen FC Volendam. Wij wensen jullie succes en moge de best winnen. Aankomende vrijdag maken we de winnaar bekend.

Afgelopen week kozen jullie Guus Joppen als beste speler van de week. Na de wedstrijd tegen Telstar is de maand alweer voorbij en mogen jullie wederom kiezen voor de beste speler van de maand.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

[poll id=”33″]

Leave a Reply