Wie is de beste VVV speler tegen Fortuna Sittard?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met woensdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is alweer ruim een week geleden dat VVV-Venlo de laatste competitiewedstrijd speelde. VVV domineerde de wedstrijd maar kon helaas geen doelpunt maken en hierdoor werd het een gelijkspel.

Na deze ronde gaan we de speler van de maand december kiezen. Wij zijn benieuwd wie deze week de speler van de week wordt. Er waren een aantal spelers die een goede wedstrijd speelde. Wij wensen jullie daarom veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”39″]

Leave a Reply