Wie is de beste VVV speler tegen Jong Ajax?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met maandagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Maandagavond maken we de winnaar bekend. VVV speelde een hele slechte wedstrijd en de wedstrijd werd met 4-0 verloren. Al was de opstelling van Ajax erg goed, VVV had niet veel in te brengen. Hierdoor wordt het kiezen van de beste speler een hele moeilijke opgave. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen week stemde jullie voor de Speler van de maand november. De uitslag is bij ons bekend. Maar doordat de mooie bos bloemen nog niet binnen zijn zullen we deze uitslag deze week bekend maken!

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met maandagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?
[poll id=”36″]

Leave a Reply