Wie is de beste VVV speler tegen Jong PSV?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met zaterdagmiddag 18.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League uitwedstrijd tegen Jong PSV. Zondagmiddag maken we de winnaar bekend. VVV speelde een redelijke eerste helft maar kwam in de tweede helft na een voorsprong op achterstand te staan. Het is weer moeilijk om een beste speler te kiezen. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen week stemde jullie voor de Speler van de maand oktober. De uitslag is bij ons bekend. Dit doen we op een later tijdstip!Dit heeft te maken met de overhandiging van de bos bloemen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met zaterdagmiddag 18.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?
[poll id=”31″]

1 Response

  1. Pingback : Wie is de beste VVV speler tegen Jong PSV? - VVV Venlo

Leave a Reply