WIE IS DE BESTE VVV SPELER TEGEN NEC NIJMEGEN?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen. Het is alweer een dikke week geleden dat VVV voor het laatst een wedstrijd speelde. Het is dus weer tijd om een beste speler te kiezen. Wij hopen dat de wedstrijd nog op jullie netvlies staat.

Vrijdagmiddag maken we de winnaar bekend. VVV verloor nipt in de 86ste minuut van NEC. Ook al was het niet een hele goede wedstrijd VVV vocht voor wat ze waard waren. Het is weer moeilijk om een beste speler te kiezen. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

[poll id=”32″]

Leave a Reply