WIE IS DE BESTE VVV SPELER TEGEN SC TELSTAR?

Een drukke periode voor VVV-Venlo! Maandag spelen ze alweer de volgende wedstrijd en hierdoor hebben we ook minder tijd om een speler van de week te kiezen. We hebben daarom gekozen om vanaf nu tot en met maandagmiddag 15.00 uur de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen SC Telstar te kiezen.

VVV-Venlo speelde gisterenavond een lastige wedstrijd tegen SC Telstar, wat een stugge tegenstander was. Gelukkig won VVV de wedstrijd door een doelpunt in de 80ste minuut van Aziz Khalouta. Niki Maenpaa werd gekozen voor de man of the match tijdens de wedstrijd. Is hij ook jullie man of the match? Of vonden jullie gisteren een andere speler van VVV beter? Wij wensen jullie succes en moge de best winnen. Aankomende maandag maken we de winnaar bekend.

Afgelopen week kozen jullie Randy Wolters als beste speler van de week. Nadat we hebben gekozen wie de beste speler tegen Telstar is, gaan we meteen kiezen voor de beste speler van de maand november!

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met maandagmiddag 15.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

[poll id=”34″]

1 Response

Leave a Reply