Wie is de speler van deze week van VVV-Venlo?

Het is weer tijd om de beste speler van de week te kiezen. VVV-Venlo won afgelopen vrijdag met 2-1 van Helmond Sport. Na een hele goede eerste helft zakte het team de tweede helft helemaal terug. Toch werden de 3 punten binnen gehaald. Jullie kunnen vanaf nu tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen Helmond Sport. Er waren een aantal uitblinkers deze wedstrijd, wij zijn daarom ook erg benieuwd wie jullie gaan kiezen als speler van de week. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Robin Buwalda als Venlonaren speler van de maand.  Robin werd in week 9 de speler van de week. Maar vanaf minuut 1 dat Robin bij onze club voetbalt hoort hij bij de beste van het veld. Robin speelt goed en hopelijk trekt hij deze lijn door. Maurice Steijn heeft het goed gezien wat betreft Robin Buwalda, hij verdiend natuurlijk ook de credits om hem over te halen om bij VVV te komen voetballen. Ook al waren de verschillen klein hij is meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”26″]

5 Responses

    1. Tsjaa ieder zijn keus. Randy is gewoon een lieveling van het publiek ook al speelt hij niet zijn beste voetbal er zullen altijd mensen zijn die op hem stemmen. Maar goed tot nu toe heeft de terechte winnaar gewonnen. Wij maken ons daar dus niet zo druk om.

Leave a Reply