Wie is de speler van deze week van VVV-Venlo?

Het is alweer een tijdje terug dat VVV een wedstrijd heeft gespeeld. Hierdoor was er ook al een tijdje geen speler van de week. Gisterenmiddag stond de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma. Wat een mooie wedstrijd moest worden eindigde in een deceptie. VVV kreeg het voor elkaar om tegen eerst 10 en daarna 9 Spartanen te verliezen met 1-0.

Jullie kunnen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het wordt een lastige opgaven. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Vito van Crooy als Venlonaren speler van de week.  Vito van Crooy viel goed in de KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven kon dit helaas geen vervolg geven in de JL tegen FC Eindhoven. Maar in de wedstrijd tegen Helmond Sport begon Vito verrassend in de basis opstelling. Het was opzicht niet bijzonder dat hij in de basis stond maar als nummer 10 positie hadden we Vito nog niet zien spelen. De 18-jarige Venlonaar speelde een geweldige eerste helft, bracht balans op het middenveld en bracht de spitsen in stelling. Iets waar Maurice Steijn al vanaf dag 1 naar op zoek is. De tweede helft speelde Vito net als de rest van het team een mindere tweede helft maar dat is niet erg. Hij is nog maar 18 jaar maar wat een groot talent heeft hij!

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”27″]

Leave a Reply