Wie is de speler van deze week van VVV-Venlo?

Aankomende dinsdag speelt VVV alweer zijn volgende wedstrijd en hierdoor vervroegen en verkorten we de Venlonaren speler van week. Het was niet de beste wedstrijd van VVV-Venlo tegen RKC. En het wordt een moeilijke opgaven om een beste speler te benoemen. Afgelopen week kregen we veel kritiek over de speler van de week maar we blijven er gewoon mee doorgaan in goede en slechte tijden.

Jullie kunnen vanaf nu tot en met dinsdagavond 18.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Woensdag maken we de winnaar bekend. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Niki Mäenpää als Venlonaren speler van de week.  Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 11. Het is alweer de 4de keer dat Niki verkozen wordt als speler van de week. Ook werd hij in de maand augustus speler van de maand. Afgelopen week speelde VVV tegen Sparta en Niki was wederom zeer belangrijk voor het team. Sparta stormde de eerste 10 minuten op Venlose doel. Niki onderscheidde zich door een aantal knappe reddingen te maken. Bij het tegendoelpunt kon hij niets meer uitrichten. Een foutloze pot voetbal voor de Finse keeper.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 18.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”28″]

2 Responses

Leave a Reply