Wie is de speler van deze week van VVV-Venlo?

VVV-Venlo speelde in zeer korte tijd 3 wedstrijden en ook gaan we deze week samen de speler van de maand kiezen. Hierdoor is de Venlonaren speler van de week wat korter dan normaal. Jullie kunnen vanaf nu tot en met dinsdagmiddag 14.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de Jupiler League wedstrijd tegen FC Eindhoven. Het wordt deze ronde wat moeilijk dan gewoonlijk om een speler te kiezen. Het was niet bepaald de beste wedstrijd van VVV-Venlo. Wij wensen jullie dan ook succes en moge de best winnen.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Niki Mäenpää als Venlonaren speler van de week.  Niki is geen onbekende bij de Venlonaren speler van de week. Hij wint nu namelijk al voor de 3de keer in korte tijd de Venlonaren speler van de week titel. Ook was hij Nr 1. Bloemgigant speler van de maand Augustus. Je kunt stellen dat Niki dus hartstikke belangrijk is voor ons elftal. Ook afgelopen dinsdag liet hij na 2 wedstrijd afwezigheid weer zien hoe goed hij eigenlijk wel niet is. Als Niki er niet was geweest hadden we deze wedstrijd waarschijnlijk gewonnen en waren we uitgeschakeld voor de beker. Hier willen we hem toch voor bedanken!

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 14.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”24″]

2 Responses

Leave a Reply