Wie is de beste speler van de maand april & mei?

Het is alweer een hele tijd geleden dat jullie de speler van de maand mochten kiezen. Dit komt doordat er door een aantal slechte resultaten de wedstrijd tegen Jong PSV en Helmond Sport uit dit rubriek zijn gehaald. Ook had de maand mei maar 2 wedstrijden, hierdoor hebben we gekozen om beide maanden samen te voegen. Voor de Jupiler Play Offs gaan we een aparte nominatie ronde doen.

We gaan dus kiezen voor de beste speler van de maand april & mei. Het gaat hier om de wedstrijden van VVV van Jong PSV tot en met NEC Nijmegen. Hierbij zijn de volgende genomineerde eruit gekomen; Niki Mäenpää , Vito van Crooy , Jerold Promes is twee keer genomineerd en Randy Wolters.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand april & mei zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Deze week mogen jullie stemmen op de beste speler van de maand! Je kunt een stem uitbrengen tot en met maandagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Venlonaren speler van de week tegen Jong PSV
Geen speler

Venlonaren speler van de week tegen RKC Waalwijk
Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen RKC Waalwijk.

Venlonaren speler van de week tegen FC Eindhoven
Vito
Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Eindhoven.

Venlonaren speler van de week tegen Helmond Sport
Geen speler

Venlonaren speler van de week tegen Sparta Rotterdam
prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Venlonaren speler van de week tegen FC Volendam
prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Volendam.

Venlonaren speler van de week tegen NEC Nijmegen
Wolterkroes
Randy Wolters is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen.

[poll id=”62″]

4 Responses

  1. Gerardus

    Ik vind toch dat Promes het moet worden. Is de beste speler dit seizoen en ook de meest constantste, op die ene meneer na die ook heel erg goed zijn werk doet hier natuurlijk.

      1. Gerardus

        Wolters heeft tegen NEC eindelijk weer eens een bal goed geraakt en Promes heeft misschien nog wel een belangrijkere goal gemaakt dan diie van Wolters plus Promes speelt het hele seizoen al geweldig maar daar kijken de meeste mensen helaas niet naar.

Leave a Reply