Wie is de beste speler van de maand december?

Het is alweer januari, de kerst en nieuwjaar zitten erop. Hierdoor is het weer tijd om de speler van de maand december te kiezen. De maand december was niet de beste maand in het bestaan van VVV-Venlo. Zo werd er met 4-0 verloren van Jong Ajax, met 1-1 gelijkgespeeld tegen Roda JC, met 3-0 verloren van Achilles’29, met 0-1 verloren van Bekerwinnaar PEC Zwolle en gelijkgespeeld tegen laagvlieger Fortuna Sittard. Geen enkele overwinning dus in de maand december.

Toch kozen jullie wekelijks een beste speler van de week. Door het slechte resultaat tegen Achilles’29 hebben we besloten om deze wedstrijd uit het rijtje te halen. Een moeilijke klus dus om de beste speler van de maand december te kiezen. We wensen jullie daarom ook veel succes met kiezen. Let op met kiezen, we zoeken de speler die het best in de hele maand heeft gepresteerd. De genomineerde voor deze maand zijn: Niels Fleuren, Jerold Promes, Danny Post en Niki Mäenpää.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand oktober zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Je kunt tot woensdagavond 20.00 uur stemmen op de beste speler van deze maand.

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 18
Nelus
Niels Fleuren is door jullie gekozen als de beste speler van week 18. Het was een slechte wedstrijd tegen Jong Ajax. Er waren weinig uitblinkers deze wedstrijd. Het verschil was klein tussen Niels Fleuren en Jerold Promes. Maar jullie kozen toch voor onze vaste linksback Niels Fleuren. Niels is voor de 2de keer gekozen als de speler van de week.

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 19
prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week 19. Jerold begon dit seizoen wisselvallig met een aantal onnodige rode kaarten. Hij werd zelfs disciplinair geschorst door VVV-Venlo en het zag er allemaal niet zo florisant uit voor de centrale verdediger van VVV-Venlo. Maar na zijn schorsing heeft Jerold zich weer helemaal terug geknokt in de ploeg. Hij is een van de vaste waardes in het team van Maurice Steijn en speelt al weken goede wedstrijden. De supporters waarderen zijn groei en wekelijks spel bij de Venlonaren. Ook tegen Roda JC was Jerold de rots in de branding samen met Robin Buwalda. De twee gaven bijna niets weg en stonden een goede partij te verdedigen. Wij hopen dat Jerold deze goede lijn doorzet.

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 20
Wij hebben besloten vanwege de wedstrijd tegen Achilles’29 om geen beste speler te kiezen!

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 21
Postje
Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 21. Danny speelde een goede wedstrijd tegen Bekerwinnaar PEC Zwolle. Hij heerste op het middenveld, hij was zowel verdedigend als aanvallend op de juiste posities en vocht voor wat hij waard was. Danny heeft een lastige liesblessure gehad en heeft het niet altijd makkelijk gehad. Hopelijk is dit zijn ommekeer en gaat hij onze mooie club helpen om een Play Off plaats veilig te stellen.

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 22
Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 22. Niki is dit seizoen een van de meest geliefde en beste spelers van de selectie en dat zien we ook terug in de Speler van de week en de Speler van de Maand. Niki is het meest gekozen van alle spelers tot nu toe. Zoals eigenlijk elke wedstrijd is Niki de rots in de branding. Ook deze wedstrijd had hij een aantal fantastische reddingen waardoor Fortuna niet tot scoren kwam. Wij hopen echt dat Niki tot eind van het seizoen blijft!

[poll id=”40″]

Leave a Reply