Wie is de beste speler van de maand januari?

De maand januari is alweer voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. VVV speelde deze maand maar 3 wedstrijden. Zo speelde VVV tegen Jong FC Twente, MVV en FC Emmen. De hele maand januari bleef VVV ongeslagen. Met 2 winstpartijen en een gelijkspel tegen een concurrent mogen de Venlonaren spreken van een goede maand. Wij hopen en hebben de goede moed dat deze lijn doorgetrokken wordt dit seizoen.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand januari zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Deze week mogen jullie stemmen op de beste speler van de maand! Je kunt een stem uitbrengen tot en met dinsdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

De genomineerde
Kies voor de speler die volgens jou het beste heeft gepresteerd deze maand!

Winnaar week 23
Medyverlept

Medy Elito is door jullie gekozen als de beste speler van de week 23. De Engelsman kwam deze zomer onverwacht naar Venlo toe. Medy was een vrij onbekende speler maar door VVV uitvoerig gescout in de League Two van Engeland. Medy had in het begin vooral moeite met het aanpassen aan het Nederlands voetbal. Maar de laatste weken begint hij steeds beter te voetballen en op de deur te kloppen van Maurice Steijn. Zo viel hij al meerdere malen goed in, ook tegen Jong FC Twente mocht Medy na rust invallen. Door zijn komst begon VVV-Venlo veel beter te spelen en wonnen we de wedstrijd door een geweldige voorzet van Medy. We hopen dat Medy deze lijn door trekt, we kunnen nog veel plezier van hem hebben.

Winnaar week 24
Nijholtkaart

Gianluca Nijholt is door jullie gekozen als de beste speler van de week 24. Na de winterstop stond in een keer Gianluca Nijholt op het trainingsveld. Na een avontuur in Rusland zocht de Utrechter een club dichterbij. Na een succesvolle stage werd Gianluca uiteindelijk gecontracteerd door VVV. Supporters hadden twijfel of hij wel de versterking is die we nodig hebben. Na de wedstrijd tegen MVV zijn de supporters wel overtuigd! Na twee fantastische doelpunten en het uitzetten van de lijnen binnen het veld kunnen we stellen dat deze speler gemist werd binnen de selectie. Een geweldig debuut voor Gianluca en gelijk na zijn eerste wedstrijd Man of the Match. Met ruim 101 stemmen van de 129 kunnen we wel stellen dat de Utrechter de verdiende winnaar is.

Winnaar week 25
Postje

Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 25. Door zijn inzet en passie die Danny wekelijks toont hebben de supporters voor Danny gekozen deze week. Hij wordt enorm gewaardeerd onder de supporters. Danny wordt de kilometervreter genoemd door de supporters en speelt de laatste tijd weer als vanouds. De Amsterdammer heeft een lange en lastige periode gehad door zijn slepende blessure maar begint steeds beter in vorm te komen. Wij hopen natuurlijk dat hij samen met de rest van de selectie deze mooie lijn doortrekt want dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen.

[poll id=”44″]

Leave a Reply