Wie is de beste speler van de maand maart?

De maand maart is alweer voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. VVV speelde deze maand maar 4 wedstrijden. Zo speelde VVV tegen SC Telstar, Jong Ajax, FC Den Bosch en Fortuna Sittard.

VVV-Venlo deed in de maand maart goede zaken zo werd er geen een wedstrijd verloren en maar 1 keer gelijk gespeeld. Zelfs de lastige thuiswedstrijd tegen Jong Ajax werd winnend afgesloten. VVV is na de winterstop na NEC de best presterende ploeg. Zaten dichtbij het winnen van de 3de periode en in de 4de periode staat VVV vanaf dag 1 op de koppositie.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari) en Danny Post (februari). De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Deze week mogen jullie stemmen op de beste speler van de maand! Je kunt een stem uitbrengen tot en met woensdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

De genomineerde
Een bijzondere speler van de maand verkiezingen. Melvin Platje is 3 keer van de 4 wedstrijden gekozen als speler van de week. Hierdoor zijn er maar 2 keuze mogelijkheden voor de speler van de maand. Kies voor de speler die volgens jou het beste heeft gepresteerd deze maand!

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK TEGEN SC TELSTAR
platje2
VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK TEGEN JONG AJAX
Niki
VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK TEGEN FC DEN BOSCH
platje2
VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK TEGEN FORTUNA SITTARD
platje2

 

[poll id=”55″]

16 Responses

  1. Klopt! We zijn er mee bezig. Het berekenen van de nieuwe scores wordt steeds onderbroken waardoor we helaas nog niet de juiste stand en nieuwe wedstrijden online hebben kunnen zetten. We zijn hard aan het werken om zo snel mogelijk alles goed te berekenen zodat we zo snel mogelijk alles online kunnen zetten.

  1. Hmm oke! Ik had rond de winterstop gehoord dat VVV hem ook had gescout en dat hij mee kon trainen met de A-junioren maar ik weet dit niet zeker en of dit is gebeurd. Wel leuk voor de jongen, heb hem weleens zien voetballen erg gedreven en te goed voor de 5de klasse. Altijd lastig om te zeggen of hij het profvoetbal gaat halen. Maar hij is jong en heeft potentie.

   1. Goodie

    Ik heb laatst met het eerst hier mee gedaan tegen VVV03. Die Griek scoorde welliswaar 2x, maar verder viel die mij absoluut niet op eerlijk gezegd. Hij zat toch aardig bij de linksback in de zak, die een 16-jarige B speler is.. Maar goed, hij zou ook een offday gehad kunnen hebben.

 1. RuiverCity

  Waarom de gok dan niet wagen? Zeker gezien de financiële problemen waar VVV inzit……Ze hebben voor komend seizoen een hoop spelers nodig. En spitsen zijn duur.

  1. Helemaal off-topic maar goed maakt allemaal niks uit haha. Reken er maar niet op dat die Mexicaanse spits/nr.10 naar VVV komt. Heeft aanbiedingen van NEC en Roda en nog een paar clubs volgens mij. Hij speelde vorige week ook mee bij een oefenwedstrijd van Roda en scoorde meteen. Roda gaf aan dat het wel goed kwam. Dus…..

   1. Meuske

    Dat is inderdaad jammer had die jongen hoog zitten en dacht dat VVV wel een goede kans had bij hem. Daar gaan we nog veel van horen ben ik bang.

   2. Het kan nog altijd hoor! Die jongen zegt er zelf helemaal niets over en zegt dat hij nog geen keuze heeft gemaakt. Maar ik heb zon idee dat hij niet naar VVV gaat komen. Sparta heeft hem afgekeurd, Roda wilt hem heel graag hebben. Waar hij nu ook al langere tijd meetraint en dus oefenwedstrijden meespeelt. Hij is hier al een tijdje niet geweest.

   3. Dit stond in het stuk; Bovendien werd de 23-jarige Mexicaan meerdere keren tijdens competitieduels bekeken door verschillende leden van de technische staf en de scouting. Die gaven het advies om geen poging te doen hem vast te leggen. Als je de reacties leest zijn de supporters van Roda ook erg verbaasd, vorige week zeiden ze nog dat het goed ging komen dat hij een versterking zou zijn voor het elftal.

    http://www.1limburg.nl/roda-jc-gaat-niet-zee-met-palacio?context=default

 2. Meuske

  Ook even off topic, investeerders willen Zitterd terug naar de eredivisie helpen? Met een investering van 2.6 miljoen euro willen ze fortuna gaan steunen!! Naar mijn mening een druppel op een gloeiende plaat als je echt wat wil bereiken.

Leave a Reply