Wie is de beste VVV-er in de Play Off wedstrijd tegen Oss?

De tweede wedstrijd tegen FC Oss was wat minder spectaculair dan gehoopt. Het was heel spannend tot aan het laatste fluitsignaal. Maar we mochten van geluk spreken dat het 0-0 bleef. FC Oss had zo zijn kansen om de score te openen en scoorde zelfs. Echter door een fout van het arbitrale trio werd dit doelpunt niet aan Oss gegeven. De tweede helft was iets beter en had VVV de betere kansen. Helaas zat het niet mee voor de spelers van VVV. Het bleef 0-0 en hierdoor plaatste VVV-Venlo zich voor de halve finale van de Play Offs. Waarbij we morgen NAC Breda zullen gaan treffen.

Voor de Play Offs doen we geen speler van de maand maar de beste speler van de Play Offs. Vorige wedstrijd werd Randy Wolters gekozen en hij wordt dus automatisch genomineerd voor de beste speler van de Play Offs. Wij zijn benieuwd wie jullie deze keer kiezen. Wij wensen jullie succes en denk goed na wie jij het beste vond in het veld.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met zaterdagmiddag 15.00 uur.

[poll id=”64″]

Leave a Reply