Wie is de beste VVV-er tegen FC Den Bosch?

Het is weer zover! Jullie mogen vanaf nu tot en met vrijdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. Dit zal de enerlaatste speler van de week van de maand maart zijn. Hierna mogen jullie weer kiezen voor de beste speler van de maand maart. Deze speler krijgt een mooi bosje bloemen van ons.

Eergisterenavond speelde VVV-Venlo de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Na een zwakker vertoning tegen Jong Ajax moesten de Venlonaren zich herpakken. Dit deden ze ook! Al na 2 minuten lag de bal in het netje. Onze nummer 9, Melvin Platje lobde de bal prachtig over de keeper van FC Den Bosch. Hier bleef het echter niet bij. Na 30 minuten stond het al 3-0, door een doelpunt van Khalouta en nog een keer Platje. In de tweede helft bleef het kansen regenen voor VVV-Venlo. Helaas konden de supporters nog maar een keer juichen voor een mooi kopdoelpunt van Vito van Crooij. Een goede en knappe overwinning van VVV-Venlo. Voor het kiezen voor de speler van de week is het wat lastiger. We hebben 3 doelpuntenmakers maar ook Gianluca Nijholt was heel belangrijk met 2 assists, Ramon Voorn voetbalde ook een goede wedstrijd en stond het achterin als een blok beton. Een lastige opgave voor jullie om de beste speler te kiezen. Wij zijn erg benieuwd naar wie jullie gaan kiezen voor de beste speler van de week. Succes!

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”53″]

1 Response

Leave a Reply