Wie is de beste VVV-er tegen Fortuna Sittard?

Jullie mogen vanaf nu tot en met vrijdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. Het is alweer de laatste speler van de week in de maand maart. Volgende week mogen jullie kiezen voor de speler van de maand. Deze speler krijgt een mooi bosje bloemen van ons.

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo in Sittard gelijk tegen Fortuna. De wedstrijd begon een beetje rommelig en de Venlonaren waren absoluut niet scherp. Bij rust stond het 1-0 voor de Fortunezen, ook dit was niet terecht. De tweede helft speelde VVV veel beter en kregen ze een aantal 100% kansen. Echter stond er bij Fortuna in de goal die een wereldpartij speelde. Helaas kwamen we niet verder dan een gelijkspel. Hierdoor geen 5de plek op de ranglijst en profiteerde we niet optimaal van de misstappen van de concurrenten. Een lastige opgave voor jullie om de beste speler te kiezen. Wij zijn erg benieuwd naar wie jullie gaan kiezen voor de beste speler van de week. Succes!

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”54″]

Leave a Reply