Wie is de beste VVV-er tegen Jong Ajax?

Een dubbel programma hierdoor zijn we genoodzaakt om de speler van de week te vervroegen en te verkorten. Maandag staat alweer de volgende speelronde op het programma voor VVV-Venlo. Jullie kunnen vanaf nu tot en met maandagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax.

Afgelopen vrijdag speelde VVV-Venlo thuis tegen Jong Ajax. De gasten waren de betere partij, de Amsterdammers hadden meer balbezit en gaven de selectie van VVV-Venlo tikkie-takka les. Een ding wat Jong Ajax niet deed en dat was scoren. Dat deed VVV-Venlo wel en daarom werden zijn de winnaar van de partij. Misschien onterecht maar misschien ook wel wat geluk wat de Venlonaren hebben afgedwongen. Het wordt in ieder geval een moeilijke keuze om de beste speler uit te kiezen. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de uitslag!

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met maandagagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”52″]

Leave a Reply