Wie is de beste VVV speler tegen MVV?

Jullie kunnen vanaf nu tot en met vrijdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de competitiewedstrijd tegen MVV Maastricht. Afgelopen zondag wonnen de Venlonaren met 3-0 zeer overtuigende de derby tegen MVV. Het hele team speelde een goede wedstrijd, er waren een aantal uitblinkers op het veld. Zo stond de verdediging erg goed. Gianluca Nijholt liet zich meteen gelden met 2 belangrijke en mooie doelpunten. Ook Jerold Promes maakte een mooi doelpunt. Een teamprestatie dus! Wij wensen jullie daarom veel succes met het kiezen van de beste speler van de week en moge de beste winnen.

Afgelopen week kozen jullie voor Medy Elito als beste speler van de week. Hij was zeer belangrijk voor de overwinning tegen Jong FC Twente. Medy wordt genomineerd voor de beste speler van de maand januari. Wij zijn benieuwd wie zijn concurrent wordt voor het winnen van deze titel.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”42″]

Leave a Reply