Wie was de beste speler dit seizoen?

Het was een geweldig seizoen voor iedereen die een geel-zwart hart heeft. De Venlonaren hadden een doel en dat was direct promotie. Dat is uiteindelijk gelukt met twee hele mooie feestjes en als kers op de taart het kampioenschap.

Dit seizoen was het jaar van het collectief. Er waren natuurlijk spelers die wekelijks er bovenuit sprongen maar dit team heeft samen geknokt om dit allemaal te behalen. Ondanks dat het een collectief is willen we net als vorig seizoen toch met zijn allen kiezen voor een speler die volgens jullie DE speler van het seizoen was. Dus vul allemaal de onderstaande poll in.

Volgende week zaterdagmiddag om 14.00 uur zullen we de poll sluiten en direct daarna de winnaar bekend maken.

5 Responses

      1. Gerardus

        Het is misschien handig voor nu en voor de volgende x om alleen spelers te selecteren die een X-aantal minuten of wedstrijden hebben gespeeld. Bijvoorbeeld 15 wedstrijden. Want een speler als Respen en Tashima hebben natuurlijk geen doorslaggevende rol gespeeld dit jaar en niet echt een bijdrage geleverd aan het kampioenschap. Of er zou een shortlist gemaakt moeten worden. Maar ik denk dat het eerlijker is als er wordt gekeken naar spelers die een x aantal wedstrijden hebben gespeeld.

Leave a Reply