Wie was de beste VVV-er tegen FC Eindhoven?

Jullie mogen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. Het was alweer een tijdje geleden dat VVV-Venlo een goede partij voetbalde. Tegen de nummer 2 van de Jupiler League, FC Eindhoven revancheerde VVV-Venlo zich. Een geweldige eerste helft waar de Venlonaren ook terecht op een 2-0 voorsprong kwamen. De tweede helft was het nog billen knijpen maar door passie en strijd werd overwinning alsnog binnen gesleept. VVV-Venlo speelde als een team en hierdoor wordt het een lastige keuze om de beste speler te kiezen. Toch waren er een aantal spelers die boven de rest uitstegen. Wij zijn daarom benieuwd naar de uitslag van deze week.

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie was volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”57″]

5 Responses

 1. binky

  als je dus een keer scoort en een keer een RODE kaart verdient te krijgen
  dan wordt je op dit forum uitgeroepen tot speler van de wedstrijd
  ik vraag mij af waar deze mensen naar kijken
  promes had dit veel beter verdient die is al weken goed

  1. supportertje

   Promes speelt altijd goed en gedegen. Zie het als een aanmoediging voor Vito om zo door te gaan. Hij heeft goed zijn best gedaan en heeft in dienst van het elftal geknokt en de wil getoond om er alles aan te doen om te winnen.

Leave a Reply