Wie was de beste VVV-er tegen FC Volendam?

Jullie mogen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. VVV speelde in Volendam tegen de plaatselijke FC. Er had meer ingezeten maar helaas werden de punten verdeeld waardoor VVV wellicht de Play Offs misloopt. Toch gaan we kiezen voor een speler die het beste presteerde deze wedstrijd. Wij wensen jullie succes.

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Foto is van Jack Wolters Sportfotografie

[poll id=”60″]

7 Responses

  1. Ben

    Sparta niet alleen goed maar vocht ook voor de overwinning. Wedstrijd tussen hen de graafschap eindigt wellicht in een gelijkspel. Als VVV zijnde moet je niet afhankelijk willen zijn van wedstrijden elders. Ga wel kijken naar de wedstrijd tegen nec, wel bijzonder deE ploeg die kansloos uur de eredivisie degradeert, de beste spelers ziet vertrekken en desondanks simpel zonder enige vorm van tegenstand kampioen wordt. FORZA VVV!

  2. markmans

    Off topic; wil de redactie van de website de spanning van de voetbal poule opbouwen of zo? Iedereen in de top 5 heeft 0 punten..weet zeker dat ik er een aantal meer heb 😉

    1. Hahah klopt dat de stand niet goed staat. De scores zijn wel berekend maar de stand wilt niet op de juiste volgorde komen te staan. Ik kan dit pas na het weekend verwerken aangezien ik ergens in Frankrijk zit met half gaar wifi. Ik kan de standen hierdoor niet compleet verwerken. Ook al speelt VVV geen Play Offs, alle wedstrijden van de Play Offs komen in de voetbalpoule. Dus we hebben nog even te gaan.

Leave a Reply