Wie was de beste VVV-er tegen NEC Nijmegen?

Jullie mogen vanaf nu tot en met woensdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. We moeten door de Play Offs de speler van week wat verkorten. Na deze week gaan we kiezen voor de speler van de maand april&mei. Hierna gaan we kiezen voor de speler van Play Offs. VVV-Venlo speelde afgelopen vrijdag misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen tegen kampioen NEC Nijmegen. VVV-Venlo won met 3-1 en deed hun plicht om punten te pakken. Doordat Sparta Rotterdam gelijk speelde verzekerde VVV zich voor de Play Offs. Er waren meerdere uitblinkers tijdens de wedstrijd. Wij wensen jullie succes.

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met woensdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

[poll id=”61″]

3 Responses

  1. Ben

    Eigenlijk doe je de rest van het team tekort als je een speler kiest. Ik heb toch een keuze gemaakt, maar vind het eigenlijk beter om het gehele team als beste speler te kiezen. Met dat team, met dezelfde teamgeest, zou je zo maar eens kunnen gaan promoveren. FORZA VVV!

  2. supportertje

    Denk dat in dit geval het hele team een bloemetje heeft verdient. Ze hebben er met zijn allen hard voor gevochten. Dat zou in dit geval goed op zijn plaats zijn.

  3. Meuske

    Dat ik ooit nog eens op Fleuren zou stemmen dat is toch ongelooflijk. Zoals gezegd alle spelers deden hun stinkende best en dat heeft dit resultaat opgeleverd.

Leave a Reply