Wie was de beste VVV-er tegen Sparta Rotterdam?

Jullie mogen vanaf nu tot en met donderdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week. VVV-Venlo speelde een prima wedstrijd tegen Sparta Rotterdam al werd niet het gewenste resultaat behaald. Gelukkig werd de gelijkmaker alsnog in de laatste minuut gescoord waardoor VVV-Venlo een plekje bij de Play Offs zelf in handen heeft. Er waren meerder uitblinkers en zijn benieuwd naar jullie keuze wie de beste speler van de week was!

Wat houdt de speler van week precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie was volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”59″]

7 Responses

 1. Ben

  Laten we nu maar eerst plaatsen voor de nacompetitie. Dan mogen we het seizoen toch nog een succes noemen.
  Alleen zullen er erg weinig supporters zijn die zeggen dat ze hebben genoten het afgelopen seizoen. Dat blijft zo wat er ook gebeurt. Terugkijkend zeg ik een totaal verloren seizoen, met veel rottigheid en weinig mooi voetbal. Gauw vergeten en na het seizoen snel puinruimen en op naar het volgend jaar met nieuwe mogelijkheden en nieuwe prijzen.
  Mocht VVV de nacompetitie onverwacht winnen dan is de ellende al helemaal niet te overzien, promotie met geen cent op zak.
  Het zou mooi zijn als we de finale van de nacompetitie onverdiend verliezen.
  Ik kan er niet meer van maken, het is en blijft een rotseizoen.
  Het blijft mijn club, FORZA VVV!

  1. Zeker weten! We moeten ons eerst maar eens gaan plaatsen want dat is ook nog een verhaal. We spelen nog 2 wedstrijden tegen de kampioen en de nummer 5. VVV speelt wel beter tegen hoger geklasseerde club maar dat wil niet zeggen dat we die zomaar gaan winnen. Ik hoop vrijdag op 3 punten tegen een Volendam die de laatste tijd zeer wisselvallig is. Maar het is wel VVV eigen om niet te pieken op deze momenten. Het geluk is dat de Graafschap en Sparta nog tegen elkaar moeten maar goed als zij vrijdag beide winnen en gelijkspelen tegen elkaar dan zijn ze beide geplaatst. Er zijn 3 clubs voor 2 plekken en de verschillen zijn klein en ik hoop niet dat wij de huilende 3de worden. Daarom is het van levensbelang om punten te pakken. Daarnaast zie ik ook veel reacties over wat hebben we in de Play Offs te zoeken. Ik denk dat we Oss wellicht kunnen hebben en NAC het lastig kunnen maken maar goed hopelijk gaan we het redden en zien we het vanaf daar verder.

 2. marcel

  als je kunt promoveren moet je dat altijd doen. als je dat haalt, moet je gewoon vrijuit voetballen, net zoals bijna elke promovendus dat de laatste tijd doet. vwb de keus (als we dat uberhaupt halen), tussen nac en eagles. geef me maar nac. eagles lijkt sportief makkelijker, maar vooral de druk die op een club als nac ligt moet enorm zijn. dit zou wel eens in de twee-strijd met juup-teams een grote negatieve invloed kunnen zijn voor zo’n ploeg.

 3. supportertje

  Het zou leuk zijn als ze wat verder komen, maar ook VVV heeft laten blijken op de cruciale te falen. Ze hebben een paar keer de kans gehad om te doen wat ze moesten, maar hebben het laten liggen. Ik ben bang dat ze dat nu eventueel weer doen.

Leave a Reply