Willem II-VVV uitverkocht!! met 650 supporters naar Tilburg

VenlonarenDe belangrijke wedstrijd Willem II-VVV-Venlo is uitverkocht. VVV kan op een volledige steun rekenen van hun supporters. Er zijn 650 kaarten verkocht voor deze wedstrijd. Het is lang geleden dat de Venlonaren een uitvak hebben kunnen vullen. De Fanclub en Venlonaren roept iedereen op om in het geel te komen zodat het uitvak mooi geel gekleurd zal zijn.
Hieronder wat specifieke afspraken die zijn gemaakt door Willem II en VVV-Venlo over wat wel en niet is toegestaan komende zaterdag bij Willem II-VVV.

Spandoeken, vlaggen, trommels, camera’s en fototoestellen.

Spandoeken mogen alleen gehangen worden tegen de afrastering van het bezoekersvak. Hierbij dient het reclamebord van “Van Vollenhoven” vrij te blijven.

Indien er teksten op de spandoeken staan die kwetsend kunnen overkomen, ongeacht voor wie, zullen deze niet worden toegelaten cq. worden verwijderd.

Vlaggen zijn toegestaan mits zij voldoen aan de standaard voorwaarden van de KNVB.

Trommels zijn toegestaan.

Camera’s zijn toegestaan mits niet professioneel.

Supporters VVV Venlo

De supporters van VVV Venlo zullen in maximaal 2 bussen worden aangevoerd. De bussen zullen worden geparkeerd op het voorterrein van het bezoekersvak. (HH: = inmiddels dus achterhaald, zijn nu al 9 bussen)

De VVV Venlo supporters worden vervoerd in bussen van de maatschappij Munckhof. De bussen zijn wit van kleur.

Na afloop van de wedstrijd zullen de VVV Venlo supporters 10 à 15 minuten worden opgehouden.

Supporters die deelnemen aan de auto-omwisselbiljetregeling dienen hun omwisselbiljet op het parkeerterrein Kriekampen gelegen aan de A-58 ter hoogte van Best om te wisselen tussen 18.30 uur en 19.00 uur voor een toegangsbewijs van het bezoekersvak van het Willem II stadion.

Supporters die met eigen vervoer komen dienen hun voertuigen verplicht te parkeren op het parkeerterrein behorende bij het bezoekersvak. Indien zij hun voertuig elders hebben geparkeerd zullen deze personen worden verzocht hun voertuig alsnog op te halen en te parkeren op de aangewezen plaats. Indien hier geen gehoor aan wordt gegeven zullen zij niet worden toegelaten tot het bezoekersvak.

Leave a Reply