WIN TWEE PLAATSEN AAN DE RAND VAN HET SPEELVELD!

Na de leuke actie tijdens thuiswedstrijden in de rust in samenwerking met Firezone tankstations heeft de club nog een leuke win-actie. VVV-Venlo heeft namelijk in samenwerking met WOW-Deal een leuke win-actie bedacht! Normaal gesproken wil niemand graag op de bank zitten bij een voetbalwedstrijd in Stadion De Koel. Maar met de coole Wowdeal-bank is dat helemaal anders!

Tijdens de drie aankomende Limburgse derby’s zijn er namelijk plaatsen op de bank te verdienen: bij elke derby heeft VVV-Venlo in samenwerking met Wowdeal een win-actie waarbij twee VVV-Venlo supporters de wedstrijd vanaf de Wowdeal-bank mogen bekijken.

Stel je eens voor: tussen de twee dug-outs staat een knalroze bank op nog geen twee meter van het speelveld af en samen met een vriend kijk jij van daaruit de wedstrijd tegen Roda JC,  MVV of Fortuna Sittard.

Te mooi om waar te zijn? Echt niet! Per derby nodigen wij namelijk 2 supporters uit voor deze unieke ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is op de Facebookpagina van VVV-Venlo vertellen waarom jij deze 2 unieke plekken verdient!

De onomkoopbare jury beslist op uiterlijk 1 december wie de gelukkigen zijn. Dus wij lezen hier beneden wel waarom juist jíj deze twee plekken verdient.

3 Responses

  1. Meuske

    Wil even posten aan de beheerder van Venlonaren dat er sinds de nieuwe site of erkenning van VVV zelf dat er veel te veel nieuws word gepubliceerd op deze site. Reacties zijn er nauwelijks of voegen niets toe kan er geen ruimte gemaakt worden op de home pagina voor dit soort nieuws in een bescheiden rol want reacties zijn niet echt nodig.

    1. Ik zal je even de motivatie achter deze post verklaren. Kijk afgelopen week was er een nieuwe actie in de rust bij VVV-Venlo met dat firezone schieten. Kreeg zoveel berichten van dat ze het jammer vonden dat ze niet hadden gelezen dat dit bestond. We hebben besloten om dit wel goed te communiceren omdat het jammer is dat de supporters er niets van weten. Misschien heb je wel gelijk dat er teveel nieuws wordt gepost maar als er te weinig wordt gepost is het weer te weinig. Kijk bijvoorbeeld voetbalpoule update en Speler van de week moeten misschien ergens anders komen daar ga ik komende week overleggen. Dit heeft niets te maken met de banden bij VVV-Venlo. Wij beslissen gewoon zelf wat we wel en niet posten. Ik ben er rond april bijgekomen en hebben toen meteen besloten om de site te vernieuwen en Venlonaren een nieuw gezicht te geven. En ook meer op het nieuws te gaan zitten. Dat er minder reacties zijn heeft ook te maken met de prestaties van VVV zelf. In het begin van de vernieuwing van de website en in het begin van het seizoen was er niets aan de hand. Maar hoe slechter het gaat hoe minder reacties en bezoekers en dat is logisch. Interland weekenden helpen ook niet echt mee. Ik vind het verder wel fijn dat je mening geeft want hierdoor kan ik natuurlijk de website verbeteren. Ik werk hier veel aan en steek er heel veel tijd in dus dan moet het ook goed zijn. Ik sta altijd open voor kritiek en verbeteringen voor de website. Misschien kun je me even mailen dan kunnen we er even over babbelen. Mijn mail is daniel@venlonaren.net. Dankje

  2. Ben

    Ik heb alleen maar complimenten. Wat me niet boeit lees ik niet, heb ook nooit de idee gehad dat ik moet reageren. Naar mijn idee mag zelfs wat meer worden gemeld, voorbeeld nieuws over belofte team. FORZA VVV!

Leave a Reply