Winnaars Venlonaren Voetbalpoule

Een heel seizoen hebben ruim 160 mensen gestreden om de top van de Venlonaren Voetbalpoule te eindigen om zo mooie VVV-Venlo prijzen te winnen. Het was een lang seizoen met veel wedstrijden. Soms met rare uitslagen maar soms ook met hele logische uitslagen. De winnaar van deze poule mag zich dan ook als kenner van de Jupiler League bekronen.

Zoals gezegd duurde de strijd lang maar was hij ook nog eens heel spannend. De top 10 spelers zaten lange tijd dicht bij elkaar. Hoe verder we in de competitie kwamen hoe duidelijker de top 3 werd. Nadat vorig jaar AndrewLeenen de voetbalpoule won hebben we dit seizoen een nieuwe winnaar in de naam van Dekoel!

De eerste 5 van de voetbalpoule krijgen een prijs. De nummer 1 krijgt een seizoenskaart van VVV-Venlo voor het seizoen 2016 | 2017 mogelijk gemaakt door VVV-Venlo. De nummer 2 krijgt een VVV-Venlo trainingspak. De nummer 3 krijgt een VVV-Venlo shirt. De nummer 4 krijgt het boek “van Gijs tot Keisuke” en de nummer 5 krijgt een Venlonaren stickerpakket. Hierbij willen we alle winnaars feliciteren. We zullen zo snel mogelijk persoonlijk contact opnemen met de winnaars. 

De winnaars
1. Dekoel 496 punten
2. Pewe 478 punten
3. Hki 462 punten
4. Venske 451 punten
5. Franstee 441 punten

De voetbalpoule was wederom een groot succes en hierbij willen wij iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan de voetbalpoule! Volgend seizoen komen we gewoon weer terug met het spel.

Klik hier voor de volledige eindstand

5 Responses

 1. Ben

  Leuk deze poule en als jullie er mee willen door gaan, ik doe volgende jaar weer graag mee. Ik heb een suggestie en dat is om volgend seizoen standaard, elke keer, voor elke ronde, ons te wijzen op de noodzaak de poule in te vullen? Volgens mij gebeurde dit afgelopen seizoen meestal wel, maar soms niet? Nogmaals bedankt en de winnaars: proficiat!

  1. Beste Ben, het klopt we zette vorig seizoen elke week een nieuwsbericht op de website, twitter en Facebook. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om dit alleen te doen via onze social media kanalen. Er is namelijk geklaagd dat er teveel onzinnige berichten op de hoofdpagina staat door elke keer meldingen te maken. Wij vonden dat deze persoon gelijk had en hebben we deze aanpassing doorgevoerd. Maar ik ga onderzoeken hoe we het alsnog ergens neer kunnen zetten zonder dat mensen er last van hebben. Goede suggestie.

   1. Goodie

    Wellicht een idee om de voetbalpoule voor 2 weken in te kunnen vullen? Ik heb het idee dat mensen sneller afhaken als ze het een aantal keer zijn vergeten. Als je de poule voor 2 weken in kunt vullen dan heb je er in ieder geval iets staan.

   2. Dat is zeker een idee. Deze suggestie kwam vorig seizoen, toen hebben we gekozen om het per week aan te houden. Misschien om het voor mensen aantrekkelijker te maken is het beter om het per twee weken te laten invullen. We staan altijd open voor alle ideeen en suggesties. Hoe meer hoe beter.

 2. Venske

  Net als vorig jaar was de voetbalpoule kei leuk…..Het maakt de beleving van het hele jupilerleage gebeuren nog spannender. volgend jaar ben ik zeker weer van de partij…..Heel veel dank aan de organisatie. SUPER!!!!

Leave a Reply