Winnaars Venlonaren Voetbalpoule seizoen 16|17!

Afgelopen seizoen hebben 171 deelnemers gestreden om de beste Jupiler League voorspeller van het seizoen te worden door middel van de Venlonaren Voetbalpoule. Daarbij heeft de top 5 recht op mooie prijzen.
 
Wij willen de winnaars van harte feliciteren en bedanken voor hun wekelijks inzet! De nummer is Jaimie geworden met 587 punten hij verdient hiermee een seizoenskaart van VVV-Venlo voor het huidige seizoen. Nummer 2: FCbalophetdak heeft een gedragen kampioensshirt gewonnen van Cendrino Misidjan, nummer 3: JimHendrix56 heeft een specaal bierpakket van Craftbeerspezialist.de gewonnen, nummer 4 dekoel heeft 2 wedstrijdkaarten van VVV-Venlo naar keuze gewonnen en nummer 5: Gommans heeft het jubileumboek van “Gijs tot Keisuke” gewonnen.
 
Door omstandigheden hebben we de uitslag niet eerder bekend gemaakt. Daarvoor willen we onze excuses maken.
 
We hebben besloten om dit jaar geen Venlonaren Voetbalpoule te organiseren. Dit heeft meerdere redenen waaronder dat we helaas geen sponsoren kunnen vinden voor prijzen. Wellicht dat we volgend seizoen weer een nieuwe voetbalpoule organiseren.

3 Responses

  1. marcel

    Jammer dat er dit jaar geen is, maar begrip voor de beweegredenen. Heb er 3 jaar met plezier aan meegedaan, groot compliment voor jullie hiervoor. Hopenlijk zien we er de komende jaren weer een voorbijkomen.

Leave a Reply