Winnaars Venlonaren voetbalpoule

Het hele seizoen deden supporters van VVV-Venlo mee met onze voetbalpoule. Een groot succes en hierbij willen wij iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan de voetbalpoule! We gaan sowieso door met het spel. We zijn aan kijken hoe we het spel kunnen verbeteren in de toekomst.

De winnaars zijn inmiddels ook bekend. De eerste 3 van de voetbalpoule krijgen een prijs. De nummer 1 krijgt een seizoenskaart van VVV-Venlo voor het seizoen 2015 | 2016 mogelijk gemaakt door 077-media. De nummer 2 krijgt een VVV-Venlo shirt mogelijk gemaakt door VVV-Venlo. De nummer 3 krijgt een stickerpakket van ons.

De winnaars
1. Andrew Leenen 508 punten
2. Poepie 506 punten
3. Marcel 501 punten

Mensen die buiten de prijzen zijn gevallen: volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Klik hier voor de volledige eindstand

4 Responses

 1. Venske

  Langs deze weg mijn dank voor de voetbalpoule. Ik heb met veel plezier meegedaan en één en ander gevolgd. Gelijk geëindigd met Ruiver City. Niet slecht dus….. Nogmaals bedankt

  1. Dankje Venske :). We hebben veel goede berichten gehad over de voetbalpoule. Het wordt een blijvertje, we gaan alleen binnenkort bekijken of we het niet spannender en beter kunnen maken. Maar daar horen jullie uiteraard later meer over. Is vooral een technisch verhaal.

   1. Goodie

    Is het geen optie om de poule bijvoorbeeld voor 2 weken te kunnen invullen? Ik was een aantal keer net te laat en dan houdt het al snel op. Denk dat je het spannender kunt maken doordat je een weerk ervoor al iets ingevuld kunt hebben, dan hou je tenminste nog wat kand op punten in die speelronde.

Leave a Reply