Bij winst op RKC promoveert VVV-Venlo naar de Eredivisie

Het doek “Na een seizoen VVVOL passie en strijd is promotie bijna een feit!” hangt al weken in Stadion de Koel. Het woordje bijna mogen we dan gelukkig mogen we bijna in de fik steken want ooh wat zijn we dichtbij promotie!

Door het verlies van FC Volendam bij Jong PSV hebben we aankomende vrijdag genoeg aan 3 punten om te promoveren. Met nog 5 wedstrijden te gaan en 15 punten te behalen in de Jupiler League kan FC Volendam als ze alles winnen op maximaal 72 punten komen en SC Cambuur op 74. VVV-Venlo komt bij op RKC op 75 punten. De ploegen MVV, NAC Breda en Almere City FC zijn na dit weekend sowieso geen kandidaat meer voor directe promotie.

We roepen dan ook op om allemaal zo snel mogelijk een kaartje te kopen voor de wedstrijd RKC Waalwijk tegen VVV-Venlo. Het uitvak kan 650 gasten verwelkomen en het zou super zijn als dit ook vol raakt. Want dat verdient deze ploeg!

21 Responses

 1. Leon

  Toch nog iets positiefs aan die beloften! Zou en mooi weekend zijn wanneer VVV vrijdag promoveert en maandag kampioen wordt. We gaan het zien. Eerst maar eens een vol uitvak in ‘wolluk’ forza vvv

  1. Ben

   De hele Jupiler is een grote farce waarbij het (sportieve, eerlijke) voetbal eigenlijk een ondergeschikte rol is toebedeeld. Eerste 11-tal speler scoort beide doelpunten. Er is zelfs niet eens geprobeerd om het spel maar een beetje “eerlijk” te spelen.
   Uiteraard blij met de consequenties voor VVV. FORZA VVV!

 2. supportertje

  Shit Shit Shit, hier was ik al bang voor. Vrijdag werken en niemand waarmee ik kan ruilen. VVV er op en er overheen. Dan is mijn avond in ieder geval nog leuk.

  1. pavisto67

   Ik ook, en aangezien ik in de regio Breda woon is die verplichte buscombi voor mij geen optie. Waarom niet een locatie aanwijzen waar je met eigen vervoer je omruilkaart kunt ophalen? Op die manier kom je ook ( ik geef toe, het zullen er niet veel zijn maar toch) supporters die elders in het land wonen tegemoet.

   1. mats

    Of dat de mensen die op eigen vervoer komen ergens opgepikt kunnen worden bij Waalwijk? Het is allemaal zo truttig…

 3. kiekoputspelke

  Ik heb een aantal vragen over de wedstrijd van vrijdag a.s.

  1. Je kunt alleen met een buscombi de wedstrijd bezoeken of is eigen vervoer ook een optie ?
  2. Zo ja; hoe laat vertrekken de bussen richting Waalwijk ?

 4. Ja het is een verplichte buscombi, vanwege dat de gemeente RKC de broek vol scheet en al rekening hield met een promotie bij RKC. Hoelaat de bussen vertrekken weet ik nog niet precies heb gezien dat ze in clusters vertrekken maar is mij nog duidelijk. Ergens tussen 5 en kwart over 6 zal het zijn. Zodra we alle informatie hebben zullen we een bericht typen.

   1. Is al geprobeerd maar omdat we kunnen promoveren hebben ze een buscombi opgelegd. Ze hebben ook al geprobeerd om de hele achterzijde achter het doel te krijgen maar volgens mij is dit ook niet gelukt.

 5. mats

  Nou wel mooi als het al uitverkocht is en er nu 650 supporters bij zijn dan .

  Grappig dat ik nog niks gelezen heb over successupporterd nu. Alleenntegen Volendam zat het vak een beetje behoorlijk vol… voor de rest zijn het altijd dezelfde +/- 50 man…
  Dus nu 600 nepsupporters erbij!!
  Hahaha

 6. Dfence

  nou sorry bus 1 2 3 4 5 vol bus 6 nog plaats… ff over successupporters.. ben er al min. 10 jaar de meeste thuiswedstrijden bij… uitwedstrijden bijna allemaal wel ooit gehad… maar dit is een leuk extratje

 7. Machiavelli

  Zonde dat het een buscombi is. Ik werk in Helmond en ben normaal gesproken niet voor 6 uur thuis, dus die bus ga ik nooit halen. Had er graag bij willen zijn. En vanwaar die buscombi eigenlijk? Alsof er ook maar 1 VVV supporter tussen zit die de intentie heeft om te matten daar op een avond waar alleen maar gefeest dient te worden???

 8. kenfen

  successupporters zijn er niet lulverhaal wel fanatieke supporters en iets minder fanatieke supporters ben blij dat de boel vol zit en dat we promoveren en iedereen is welkom bij VVV

Leave a Reply