VVV-Venlo

Winterstop bij VVV-Venlo: Transfers nodig?

Het is winterstop en wij hebben ook even rustig aan gedaan. De feestdagen zijn voorbij en het normale leven is weer begonnen inmiddels, alleen VVV-Venlo wijkt eigenlijk een beetje af. De spelers en technische staf zijn tot vrijdag op trainingskamp in het altijd exotische Den Haag.

In de winterstop zijn er eigenlijk twee dingen belangrijk: de oefenwedstrijden/trainingskamp en de eventuele transfers. VVV-Venlo zal enkele oefenwedstrijden spelen in de komende weken, dat is inmiddels wel bekend. De tegenstanders daarin zijn Viktoria Köln 1904. SV Straelen en SV Venray. Maar qua transfers is er echt weinig te melden.

We doen het qua resultaten echt prima dit seizoen en we mogen daarover ook echt niet klagen, maar we we weten ook dat het seizoen lang is en dat blessures/schorsingen, de competitie kunnen bemoeilijken. Ook is dit het moment om tussentijds te evalueren hoe de spelers het hebben gedaan in de eerste helft van het seizoen.

Stan Valckx heeft aangegeven dat er in principe niemand gaat vertrekken of gaat komen met betrekking op de transfermarkt. Nu zou het mogelijk zijn dat er iemand gehaald zal worden, wanneer er iemand vertrekt, maar dit ligt niet in de lijn der verwachtingen.

Wat denken jullie? Op welke positie kunnen we versterking gebruiken? Of vinden jullie dat dit team het goed doet en er geen versterking nodig is? Laat het ons weten!

7 Responses

 1. Goodie

  Een extra buitenspeler zou geen overbodige luxe zijn. Momenteel hebben we met Joosten, Grot en Samuelsen 3 echte buitenspelers. Grot is verdedigend van grote waarde, maar aanvallend brengt hij niet genoeg.

  Ik gooi maar eens een naam op: Emnes.
  Een speler die op de flank als in de spits kan, transfervrij, ervaren en heeft het in het verleden wel aardig gedaan in de Championship.

 2. Dond

  Wat ik persoonlijk echt graag zou zien:
  Creatieve middenvelder – die de aanvallers in stelling kan brengen.
  Snelle vleugelspeler met een actie en een voorzet – je ziet voor hoeveel gevaar Joosten kan zorgen..
  Maar verder zouden we in principe in elke linie versterkingen kunnen gebruiken ; seizoen duurt nog lang.

  Maar helaas is er geen geld, dus er zal inderdaad wel niemand bijkomen.

 3. aoje

  Met deze selectie moet je je kunnen handhaven. Ik zou allleen graag zien dat Steijn meer gebruik maakt van de mensen op de bank. Langdurig matig spelende spelers blijven maar een baisplaats hebben en houden. Dat begrijp ik niet. Samuelson zou een flinke creatieve en beweeglijke versterking zijn ipv Opoku. In bekerwedstrijden heeft hij laten zien erg vaardig te zijn. Steijn houdt echter vast aan zijn basis. Hij zal er wel zijn redenen voor hebben.

Leave a Reply