Yannick Leliendal vertrekt naar Jong FC Utrecht

Nadat VVV-Venlo Yannick Leliendal afgelopen winter al verhuurde aan TOP Oss, hebben de Venlonaren nu besloten om definitief afscheid te nemen van de 20-jarige linksback.
Afgelopen zomer wist Leliendal voormalig trainer Jos Luhukay nog te overtuigen in een proefperiode, maar kwam hij uiteindelijk tot weinig speelminuten. In totaal speelde de Amsterdammer slechts acht wedstrijden voor VVV, waarin hij één keer wist te scoren: met een beauty tegen NAC Breda in de TOTO KNVB beker.

13 Responses

 1. Venlooow

  Ongelooflijk wat een beleid weer daarboven op de berg.
  Had die jongen toch een kans gegeven. Kan mij die bekerwedstrijd afgelopen seizoen nog herinneren daar speelde hij best goed.
  Dan moeten we wel een hele goede linksback krijgen als ze hem wegdoen?

 2. RuiverCity

  Ongelooflijk weer. De ene na de andere blunder op den Berg. Deze jongen verdiende veel meer kansen. Had lieven gezien dat Janssen of Dekker was vertrokken.

 3. Frietei

  Blunder? Het is eerder een opluchting. Leliendal was een van de ‘neetnekken’ binnen de selectie van VVV. Hij is destijds niet voor niets verhuurd aan TOP Oss.

  1. Ievel Knievel

   @ Frietei

   Dit is niet waar volgens mij. Zoals ik het begrepen heb; Leliendal werd juist door de onruststokers binnen de selectie gepest en buiten de groep geplaatst. Hij is namelijk niet uit het team verdwenen door zijn voetbalkwaliteiten en prestaties (speelde namelijk goed in voorbereiding en eerste wedstrijd; en deed ook goed mee op trainingen), maar “lag niet goed binnen de groep”. De vraag is of dat zijn schuld was of die van onruststokers binnen de groep.

   Ook trainer de Koning en Luhukay kregen de rust niet terug in de groep en ook Luhukay had last van deze muiters in de groep.

 4. insogue

  Since esters can only influence the release rate of the active substance, sustanon 250 shares the same basic properties with testosterone good anabolic strength and high androgenic activity can lasix be crushed Exemestane with ovarian Suppression has been recommended for me

Leave a Reply