YUKI OTSU NAAR KASHIWA REYSOL!

Op vrijdag 12 december hebben VVV-Venlo en Kashiwa Reysol overeenstemming bereikt over een transfer van Yuki Otsu.

De 24-jarige Japanner maakt tijdens de winterstop de overgang naar deze Japanse club waarvoor hij al eerder speelde.

Directeur Marco Bogers: “Er was al langere tijd contact met diverse Japanse clubs die interesse hadden in Yuki Otsu. Uiteindelijk is het Kashiwa Reysol uit de Japanse J-League geworden, waarmee VVV-Venlo en Yuki Otsu een overeenkomst hebben gesloten.”

Namens iedereen bij VVV-Venlo bedanken wij Yuki Otsu voor de afgelopen tweeënhalf jaar en wensen hem veel succes in zijn vaderland.

Bron: VVV-Venlo

15 Responses

 1. Goodie

  Want waren we blij op de laatste dag van de transfermarkt 2 jaar geleden. Maar het is nooit geworden wat we er van hebben verwacht. Even iets anders. Ik speel zaterdag tegen een VVV’03 A1, en heb van vrienden gehoord uit het eerste van onze club dat daar een Griek speelt die behoorlijk kan voetballen. Had de droom om prof te worden en is daarom naar Nederland gekomen en moet er al 19 in hebben liggen in 8 wedstrijden waarvan hij 2 wedstrijden als wissel begon bij het eerste van 03

  1. Ik speel zelf bij VVV03 is inderdaad een Griekse jongen naar het eerste gekomen dit jaar eenn is blijkbaar een groot talent. Heb hem zelf niet zien spelen maar wat ik heb gehoord is hij veel te goed voor dat niveau.

   1. Goodie

    Een vriend van mij die in het eerste speelt had er tegen gevoetbald. Morgen speelt die Griek bij de A1 mee heb ik gehoord, dus dan zal ik er zelf tegen voetballen. Als het echt zo’n groot talent blijkt te zijn moet VVV hem is moeten testen, ervan uitgaand dat Platje na dit seizoen weer weg is…

   2. Ik hoorde net via via dat VVV al 2 keer is komen kijken voor die Griekse jongen. Hij heeft bij het eerste van 03 al 19 keer gescoord in heel weinig speeltijd

   3. Goodie

    Volgens In de wandelgangen heeft hij er 19 gemaakt in 8 wedstrijden waarvan hij er 2 als wissel is begonnen.

   4. Die cijfers kloppen dat heb ik ook gehoord. Hij is nog een A junior dus misschien is het wat voor de A1 van VVV. Het zou mooi zijn voor die jongen. Hij is naar Nederland gekomen om prof te worden.

 2. Ben

  Zo dramatisch kan een transfer dus aflopen. Weg een drama! VVV krijgt geen sou voor deze speler, dat is zeker. Waarom krijgt hij ’n paar maanden geleden nog een contractverlenging aangeboden?
  FORZA VVV!

 3. RuiverCity

  Zal VVV heel blij mee zijn dat ie vertrekt. Scheelt een hoop salaris. Wellicht komt er eentje van BMG al denk ik dat die alleen maar jonge talentjes zullen sturen om hier te rijpen. VVV heeft een ervaren, diepgaande middenvelder nodig. Geen enkele middenvelder uit de huidige selectie is daar toe in staat.

Leave a Reply