Zelalem geselecteerd voor WK Onder 20 met V.S.

Gedion Zelalem is geselecteerd voor Verenigde Staten Onder-20. Het team zal eerst een trainingskamp beleggen in voorbereiding op het WK Onder 20 dat later dit jaar plaatsvindt in Zuid-Korea. De Amerikaanse middenvelder die dit seizoen gehuurd werd van Arsenal FC zal aansluiten bij zijn leeftijdsgenoten om zich voor te bereiden op het WK Onder-20.

Van 20 mei tot en met 11 juni 2017 zal het nationale elftal van de Verenigde Staten Onder-20 deelnemen aan het WK Onder-20 in Zuid-Korea. De trainingskampen in Los Angeles zijn ter voorbereiding voordat het team van de Verenigde Staten vertrekt naar Japan op 10 Mei. Daar zullen zij een week trainen voordat het team op 17 Mei naar Zuid-Korea vertrekt voor het WK Onder-20.

Wij wensen Gedion veel succes met het trainingskamp en het WK Onder-20!

5 Responses

  1. Ben

    Blijf het jammer vinden dat hij eigenlijk geen kans heeft gehad bij VVV. Ik kan me niet voorstellen dat zijn baas ooit nog bereid is om een speler bij ons te stallen. Steen zag het niet in hem zitten? Waarom dan wel laten komen? Ben benieuwd naar de versterkingen die er komen en vertrouw dat er echte versterkingen komen. Voor de “breedte” hebben we niemand nodig. FORZA VVV!

  2. LJ

    Ben blij dat ie weg is, ongeïnteresseerd rotjoch. Al bij de entree was duidelijk dat hij er geen zin in had. VVV had de kans om Tissoudali te halen. Daar hadden ze veel meer plezier van gehad.

Leave a Reply