Zeldzaam verlies van VVV-Venlo tegen FC Dordrecht

VVV-Venlo heeft vanavond de grootste nederlaag van het seizoen geleden. In Dordrecht tegen de plaatselijke FC werd VVV op een zeldzame 5-2 nederlaag getrakteerd. Een onbegrijpelijke en bizarre nederlaag waar nog lang over gesproken gaat worden.

Dat VVV-Venlo zou gaan verliezen, daar zag het in de eerste 15 minuten niet naar uit. VVV kwam heel snel en overtuigend op een 0-1 voorsprong door Vito van Crooij. Eén minuut later leek zelfs de 0-2 gemaakt te worden door Joey Sleegers maar werd deze enorme kans niet verzilverd. In plaats daarvan werd aan de andere kant geheel onverwacht de 1-1 gescoord. Doordat Delano van Crooij veel te diep stond kon de spits van FC Dordrecht over de doelman heen kopen maar was dit doelpunt absoluut te houden. Maar nog geen 2 minuten later was het alweer raak. Dit keer was het Joey Sleegers die de Venlonaren na een goede solo weer aan een voorsprong hielp. Zijn schot was precies in het hoekje en dat betekende de 1-2.

Hierna nam VVV wat gas terug. Men controleerde de wedstrijd wel maar creëerde zelf niet veel meer behalve een schot op de paal van Leemans in de 25ste minuut. VVV leek zichzelf intussen in slaap te sussen. FC Dordrecht wist hier net voor rust met een gelukje van te profiteren. Door een klutsbal kwam de bal voor de voeten voor waarschijnlijk de slechtste rechtsback van de Jupiler League. Maar hij raakte de bal perfect en dit resulteerde in een 2-2 ruststand. Trainer Steijn was uiteraard laaiend aan de zijkant.

Wie verwacht had dat VVV getergd uit de kleedkamer zou komen, werd gelogenstraft. VVV werd met de minuut zwakker en onzekerder. Men ging weer veel te veel hoge ballen spelen. Heel onlogisch omdat met de tweede helft de wind tegen had en de verdediging van Dordrecht bestond uit zeer grote spelers. Seuntjens die na de pauze in de spits ging spelen voor Hunte werd keer op keer afgetroefd. Hij kon de bal niet vasthouden voor de opkomende mensen. Hierdoor werd het aanvalsspel van de Venlonaren bijna compleet lam gelegd. VVV moest hopen op een toevalstreffer. Die kwam er vanavond eens niet. Daarentegen vielen er in de laatste 8 minuten nog drie doelpunten voor FC Dordrecht. Bij de 3-2 verspeelde Zelalem, die in de ploeg was gekomen voor Hunte, de bal heel knullig. Hierdoor kon Dordrecht een snelle counter plaatsen waarbij Dekker zijn tegenstander vrij liet intikken. De kopjes van de Venlonaren gingen omlaag en volgde er nog twee domme tegentreffers. Onze doelman Delano van Crooij had zijn dag niet en zag er niet geweldig uit bij het penalty moment.

Het hele seizoen krijg je niet meer dan twee doelpunten tegen en tegen de nummer 19 krijg je er zomaar 5 tegen. De conclusie van vanavond is dan ook, als je zo speelt verlies je van elke tegenstander. Hierdoor moet er echt een schepje bovenop om zo snel mogelijk de promotie en het kampioenschap binnen te slepen.

VVV-Venlo heeft deze nederlaag geheel aan zichzelf te danken. In de eerste helft werden te veel kansen gemist. In de tweede helft speelde men absoluut niet als een kampioenskandidaat. De tactiek van de eerste helft, Hunte in de spits en Seuntjens op het middenveld pakte niet echt denderend uit. Na rust zakte VVV heel ver weg.

Over twee weken speelt VVV thuis tegen NAC Breda die op het juiste moment in vorm lijken te komen. Deze kraker zal een heel belangrijke wedstrijd worden. Win je die dan kan er niks meer gebeuren maar verlies je deze wedstrijd ook weer dan kan (onbewust) toch het een en ander in de ploeg gaan slepen.

Statistieken
FC Dordrecht – VVV-Venlo 5-2 (2-2)
Scoreverloop: 13. Van Crooij (0-1), 15. Thomas (1-1), 17. Sleegers (1-2), 44. Vleugels (2-2), 83. Pisas (3-2), 90. Da Cruz (4-2). 90. Thomas (5-2)

Gele kaarten:
Rode kaarten:
Toeschouwers: 1.109

Opstelling FC Dordrecht
Antman; Statia, De Nooijer, Amevor, Hilgen; Kramer, Vleugels, Godée; Pisas, Thomas, Daniels (82. Da Cruz).

Opstelling VVV-Venlo
D.van Crooij; Janssen (90. Misidjan), Promes, Röseler, Dekker; Leemans, Rutten, Van Crooij; Hunte (72. Zelalem), Seuntjens en Sleegers.

44 Responses

 1. Goodie

  De laatste wedstrijden is het spel niet best. Voor deze wedstrijd heeft een 12 wedstrijden geduurd om 5 tegengoals te incasseren. Nu gebeurt het in 1 wedstrijd. Deze wedstrijd heel snel vergeten en op naar Nac thuis over 2 wekenm

 2. supportertje

  Laten we nu gewoon doen en niet gelijk de boel afkraken. Ik was ook teleurgesteld en om te ontploffen. Maar er zat gewoon een zeperd aan te komen. Feijen oord had die tegen Sparta, en VVV nu tegen Dordrecht. Denk dat de busreis terug niet gezellig is geweest. En terecht, want ze hebben zichzelf geblameerd. Alle reden om zich nu weer te herpakken en ons de komende wedstrijden te trakteren op goed spel. Als goed supporter blijven we ook achter VVV staan als het een keertje niet zo goed is gegaan. Afzeiken is de makkelijkste weg.

 3. Meuske

  Laten alle azijnzeikers nu hun gal spugen want VVV heeft een keer verloren!! Na winst hoor je niks maar let op na vanavond heeft heel Venlo een mening….!!! Dit kan altijd dus niet mauwen maar steun ONZE club want kampioen worden we toch wel. F

 4. Ooooh oooh ooh en of ik ik boos en gefrustreerd was na het kijken van deze wedstrijd. En dit kwam vooral doordat het ongelooflijk en bizar is. Je speelt het hele seizoen stabiel, krijgt het hele seizoen niet meer dan 2 doelpunten tegen speelt niet goed maar kan altijd op de verdediging bouwen. Dan krijg je tegen de nummer 19 die ook vanavond niet best speelde in een keer 5 doelpunten tegen. Tsjaa dan gaat je emotie niveau wel even van omhoog. Maar goed deze teleurstelling en verbazing van het team trok al snel weer weg nadat ik me ging ergeren aan het feit dat er natuurlijk weer met gal gespoten wordt en alles kut is (via Facebook). Dit team kan blijkbaar niks en heeft niks te zoeken in de Eredivisie.

  Dan vraag ik me af of de degene die dat zeggen de rest van dit seizoen ook hebben gezien? We staan dik bovenaan, weinig doelpunten tegen en we zijn gewoon een klasse beter daar verandert deze nederlaag eigenlijk niets aan behalve dat of Volendam of Cambuur inlopen (mooiste is een gelijkspel). Maarja wat we soms vergeten we spelen in de Jupiler League waar echt iedereen van iedereen kan winnen en ja vooral als je zo speelt. Misschien is deze nederlaag ook wel weer goed dat de spelers even weer op scherp worden gezet. Maar goed ik vindt het raar om deze ploeg en trainer met de grond gelijk te maken. Daarmee doen we onze ploeg en trainer echt tekort mee.

 5. mats

  Sorry Lincoln, ik heb hier al vaker gezegd dat ik dit VVV helemaal niet zo goed vind. En ook ik heb meerdere wedstrijden gezien. Sommige mensen hebben een te rooskleurige bril op.
  Maar goed ik vind het wel prima hoor dat VvVgaat promoveren… geweldig, dus ergens wilikniet klagen… Maar om te zeggen dat
  Ik blij word van het vertoonde spel? Nee niet echt. Maar goed dat is mijn mening. En ze staan bovenaan dus…

  1. Volgens mij gaat mijn hele eerste stuk in mijn reactie erover dat het slecht was! Daarnaast heb ik ook nooit ontkent dat het soms erg mager is maar je bent met dit voetbal wel de beste uit de competitie dus waarom zullen we zoveel verspilde moeite aan dit geven als er ook mooie dingen zijn. Ik ga liever ervoor om het positieve eruit te halen dan alles negatief te zien. Daar schiet niemand wat mee op en ik denk ook dat dit een probleem is bij de VVV supporters waarom het zo leeg is in het stadion en waarom men geen merchandise of seizoenskaarten kopen, waarom het uitvak altijd leeg is en waarom we een of ander minderwaardigheidscomplex hebben. Mensen lezen dat en gaan snel mee in het negatieve ipv het positieve. Dat is zonde en dat blokkeert heel veel mooie dingen.

   1. mats

    VVV speelt gewoon erg belabberd in uitwedstrijden en dat zorgt er ook voor dat mensen niet meegaan.
    VVV staat boven aan maar het ontbreekt in uitwedstrijden vaak aan strijdlust…
    Ik vind het gewoon jammer dat VVV uitwedstrijden zo lichtzinnig neemt.
    En als je bovenaan staat, speel dan ook als een kampioen met een ‘over mijn lijk mentaliteit’ …ook in uitwedstrijden.
    Maar helaas heet niet iedereen Promesof Post.

   2. De laatste tijd zijn er zeker een paar uitwedstrijden waar VVV niet goed speelt dat is zeker zo. Maar als je naar de de ranglijst van de uitwedstrijden kijket staat VVV echt dik en dik bovenaan. Wij haalde 32 punten uit 16 uitwedstrijden. De nummer 2 van de uitwedstrijden ranglijst ist FC Volendem, zij behaalde maar 24 punten in de uitwedstrijden. We verloren 4 van de 16 uitwedstrijden dat is in principe een mooi aantal. Winnen zegt natuurlijk niet alles over het vertoonde spel maar uiteindelijk gaat het om de punten.

    Als je bijvoorbeeld afgelopen vrijdag de wedstrijd nog een rustig terug bekijkt zie je dat het eigenlijk ook zomaar 1-3, 1-4 had kunnen en misschien wel had moeten staan in de rust. Dan speel je gewoon een hele andere wedstrijd. Wellicht waren die 2 snelle hele simpele doelpunten wel de doodsteek waardoor de spelers dachten “als het zo makkelijk gaat, scoren we nog zeker wel een doelpunt”. Vele noemen dat arrogantie of lichtzinnigheid maar ik denk dat ze zichzelf zo vertrouwen dat als het dan mis gaat ze niet zo goed weten wat ze moeten doen om het te verbeteren. Ook bij de 3-2 had VVV nog kansjes om de gelijkmaker binnen te schieten. Maar iedereen zag dat door 2 domme fouten er in 2 minuten nog twee doelpunten voor Dordt kwamen. Deze nederlaag is dan ook helemaal aan VVV zelf te danken is. FC Dordrecht is echt serieus een van de slechtste tegenstanders die ik heb gezien dit seizoen.

  1. Wat een onzinnige opmerking. Kom jij enkel en alleen vanwege het feit dat de club in Venlo ligt, vvv heet en in de koel speelt? Of kom je toevallig ook omdat je het spelletje voetbal leuk vind en graag een paar opgestroopte mouwen en winnaarsmentaliteit ziet? Als dat laatste nee is dan ben je inderdaad enkel en alleen een vvv-supporter maar blijkbaar geen voetbal liefhebber. De meeste mensen komen naar het stadion omdat ze graag goed voetbal en/of strijd willen zien. Maar zodra daar de naam VVV aanhangt en het voetbal belabberd is mag je er niets van zeggen want anders ben je blijkbaar geen supporter. Lulkoek!

   1. mats

    Sterker, clubman komt hier alleen om mij af te zeiken… hij waant zichzelf de enige ware supporter van VVV.

 6. J@ski

  Een keer verliezen is niet erg, nee, maar het gaat erom hoe! Vanavond is eens te meer op een pijnlijke manier gebleken dat diverse spelers zeker niet thuis horen in de eredivisie. En vlubman, je mag als suporter kritisch zijn, en mag je fustratie uiten. Dat hoor er allemaal bij. Als iedereen maar door die rose bril blijft kijken, verlies je al snel de werkelijkheid uit het ook.

  1. pavisto67

   Natuurlijk kan zeker 60% van deze selectie niet mee in de Eredivisie. Met alle respect voor deze spelers, maar een Hunte, Resida, Delano van Crooy, en noem er nog maar eens een paar op hebben in de eredivisie natuurlijk niets te zoeken. Maar daar ligt nu juist de mooie uitdaging voor VVV. Ik hoop dat het duo Valckx/Steijn weer met een paar mooie verrassende spelers op de proppen komt, zoals bijvoorbeeld Leemans dit seizoen.
   Ik hoop dat Opoku bijtekent, maar ik vrees dat er vast een club van het type Heracles komt om hem transfervrij op te pikken. Ik ben ook bang dat Seuntjens bijvoorbeeld geen eredivisie waardige spits zal zijn, in de Jupiler League kom je natuurlijk veel meer in het vijandelijke strafschopgebied dan in de eredivisie, het zal niet de eerste Jupiler League spits zijn die het niet maakt in de eredivisie. Maar ik hoop dat ik me wat hem betreft vergis. Wat dat betreft hoe eerder promotie hoe beter, dan heb je een enorme voorsprong qua tijd op concurrerende clubs die nog niet weten in welke divisie ze komend seizoen spelen. Ik zou het wel prettig vinden dat de de selectie heel vroeg rond hebben zodat de eens een keer redelijk ingespeeld het seizoen starten. Dat was tijdens ons vorige verblijf in de eredivisie helaas niet het geval, en dat heeft toen punten gekost.

 7. pavisto67

  Matige pot, maar het had ook net zo goed een gelijkspel kunnen zijn en dan had iedereen gezien de ruime voorsprong van VVV wellicht wat milder geweest in het commentaar. Dat je die laatste minuten drie doelpunten tegen krijgt is jammer, maar op papier is deze uitslag natuurlijk opvallend. MVV verliest gelukkig ook punten. Mocht Volendam niet winnen morgen tegen Cambuur dan is het gat met MVV nog steeds 14 punten, en dan ook nog het extra punt vanwege het aanzienlijk betere doelsaldo. Je hebt dan nog zelf 6 punten nodig in 7 wedstrijden om promotie af te dwingen. VVV heeft het geluk dat dat de concurrentie week op week steken laat vallen waardoor het zelf niet eens die punten bij elkaar hoeft te sprokkelen. Over twee weken, wat mij betreft het affiche van de Jupiler League : VVV-NAC, En ik denk dat het voor VVV niet slecht uit komt dat dit een heuse topper is. Ze zullen dan een stuk scherper op het veld verschijnen dan gisteren. Ik hoop dat VVV deze twee weken gebruikt om flink reclame te maken, want er moeten toch minstens 7000 mensen zitten voor dit affiche.

 8. Ben

  Het staat in de titel “zeldzaam verlies” en dat wil ik graag onderschrijven. Wedstrijd had ook kunnen eindigen in 2-5 en dan waren we allemaal tevreden: “Neen, niet over het spel, was niet al te best, maar de overwinning telt en dat is het enige belangrijke.”
  Wat opviel is dat enkele spelers door de ondergrens zakten, zeker op mentale vlak. Namen noem ik niet, iedereen heeft het kunnen zien. Vreemd dat hier niets over wordt geschreven. Over 2 weken eindelijk weer eens een wedstrijd, die ” er toe doet”. Kan inderdaad een leuke wedstrijd worden. NAC is bezig aan een goede serie, bij VVV zullen Post en Opuku er weer bij zijn, dat scheelt een slok op een borrel, FORZA VVV!

 9. Depor

  Wat zijn we weer lekker negatief zeg. Een wedstrijdje verloren en verder niks aan de hand.
  Natuurlijk zal er versterking bij moeten komen, maar deze selectie is op dit moment echt niet minder dan de onderkant van de eredivisie. Ik heb er alle vertrouwen in dat Valckx wederom de juiste spelers aantrekt voor onze club. Keeper is prio 1, maar dat weet Valckx ook wel.

  We spelen een geweldig seizoen, dan kan er best een keer verloren worden tegen een tegenstander die alles geeft om niet te degraderen (en veel geluk had gisteren). Dus niet zo negatief aub!

 10. RuiverCity

  Helemaal met je eens Mats. Ik roep al vanaf het begin van het seizoen dat VVV een groot keepersprobleem heeft. Eerst De Fockert en sinds oktober Van Crooy vallen door de mand. VVV moet als eerste op zoek naar een ervaren keeper. En niet weer aankomen met een jeugdkeeper van een eredivisieclub.

  Tevens is dit een forum waar een ieder zijn mening mag geven en niet alleen maar naar de mond van VVV moet praten, zoals sommigen hier wekelijks doen! Wij allen willen alleen maar het allerbeste voor onze club. Verliezen kan altijd, zeker bij een club als VVV, maar de manier waarop het gisteravond ging moet ook de technische staf toch reden tot nadenken geven!

  NAC wordt een hele zware klus want die zijn tot op het bot gemotiveerd aangezien ook zij dolgraag willen (nee moeten) promoveren gezien achterban en sponsoren.

  Ik blijf erbij dat mocht VVV promoveren er zeker 6 versterkingen bij moeten komen, willen we een kans hebben om te overleven.

  1. Ruivercity je weet dat ik graag mag voor je bepaalde mening maar zoals ik je ook al vaker zegt overheerst de emotie. Ik ben het ook vaak niet met je eens. De mond van VVV praten is onzin, als iemand niet achter jouw uitspraken staat betekent niet dat je volgende de mond van VVV praat. Dat is gewoon een andere blik op bepaalde zaken. Maar kijk iedereen zit altijd te klagen dat er geen publiek komt en dat er teveel negativiteit rondom VVV is. Het probleem met bepaalde uitspraken is dat het lijkt dat er geen vertrouwen is in de staf en spelers en mensen die bij VVV werken. En ook ik ben vaak niet eens met bepaalde dingen die er gebeuren. Maar de laatste jaren hebben de mannen (vooral techinische staf) bewezen dat ze met weinig geld veel dingen kunnen realiseren. We hebben sinds de degradatie 1 doel gehad en dat was zo snel mogelijk promoveren. Na 4 jaar in deze rare competitie gaan we dit doel behalen. Dat er gisteren heel veel fout ging dat zal niemand ontkennen, dat er veel spelers door de mand vielen. Dat er versterkingen moeten komen om in de Eredivisie zal ook niemand ontkennen. Maar we moeten ook realistisch zijn, we hebben een heel klein budget en weinig supporters. We doen het meer dan prima maar het kan altijd beter. Laten we constructief naar oplossingen zoeken en ideeen voorstellen dan ipv wat in de lucht roepen en hopen dat je medestanders krijgt.

   Ons doel is om de trotsheid op VVV uit te lichten en niet te mengen met bepaalde zaken zoals aankoopbeleid. Daarin mag iedereen verder zijn mening geven daar niet van maar als je een reactie geeft verwacht dan ook een reactie terug van mensen die het anders zien. Eerst maar eens promoveren en dan kunnen we dan weer verder kijken.

   1. mats

    Lincoln je hebt helemaal gelijk.
    Maar m.i. is daarnaast de eerste prioriteit dat de spelers hun taken uitvoeren en álles geven en knokken voor elke bal.,,, want anders kan heeft dat mooie beleid van de afgelopen jaren ook geen zin.
    En in uitwedstrijden krijg ik absoluut geen goeie zin van het spel en de mentaliteit van spelers.

 11. Depor

  Wat zou het mooi zijn indien Valckx spelers als Marcellis, Verhaegh en WIllem Janssen terug zou kunnen halen naar Noord Limburg. En Linssen dan ook maar toch…?

  1. Machiavelli

   Dat zou helemaal geweldig zijn en dat zou zeker meer publiek opleveren! Verhaegh zal echter een lastig verhaal worden, toch de aanvoerder van een Bundesliga club. Linssen gaat ook lastig worden.

   1. Goodie

    Denk dat je ze allemaal kunt wegstrepen. Aanvoerders van Augsburg en Utrecht, Boymans zit te cashen in de zandbak en Linssen lijkt me ook niet haalbaar.

 12. Depor

  RuiverCity. ik weet niet of jij wel eens kijkt naar de onderste ploegen in de eredivisie. Die zijn op dit moment toch niet beter dan VVV? Daarnaast heeft VVV een ingespeeld team. Vergelijkbaar met Sparta vorig seizoen en dit seizoen. 6 versterkingen lijkt me een beetje te veel van het goede en helemaal niet nodig.

  1. Koelie

   Totale offday. Waarin het wel schrikbarend is dat je op lef en wilskracht aflegde tegen Dordrecht. Toch altijd weer die ongrijpbare onderschatting die in een ploeg sluimert? Daarnaast kunnen we geen enkele club kapotspelen die de bus dubbel parkeert (kan bijna geen enkele club op de wereld), daarvoor zijn de verschillen te klein in de eerstedivisie. Dat je op de counter wordt afgestraft vanwege verdedigende blunders kan gebeuren. Neem aan dat het team nu wel op scherp staat tegen kNAC.

   Als VVV kampioen wordt verdient het de eredivisie. Punt. Dat er versterkingen bij moeten is helder, maar gezien het financiele plaatje ben je na Excelsior sowieso altijd de kleinste club. Dus 17e plek is dan volgens de begroting het hoogst haalbare. Hopelijk met scouten van pareltjes in combinatie met goede vechtlust kunnen we erin blijven.

 13. Louis van Gaal

  Pfffff wat zijn er veel mensen die hier schrijven die erg zwart/wit zijn. Iedereen weet dat dit eens ging gebeuren. Je hebt een enorme voorsprong en nu valt het een keer de andere kant uit. Bij allle ploegen in de top 8 is het dit seizoen al zeker 5 of 6 keer gebeurd dat ze niet thuis gaven. … . Man kijk naar de resultaten van de andere en we zijn eigenlijk 3 punten dicht bij promotie/kampioenschap. Ja er moeten spelers bijkomen, en dat gaat echt wel gebeuren. En ja, Van Crooy is niet de meest overtuigende keeper met hoge ballen, maar heeft voor vvv al in verschillende wedstrijden punten gepakt…. Er zijn nog 21 punten te halen, MVV staat op 14….Tel maar uit wat we nog nodig hebben. 31 maart tegen NAC er weer staan en knallen. Samen de trap omhoog is in mijn ogen niet meteen gaan zeiken maar ook de spelers duiven steunen als het een keer niet goed is gegaan…. FORZA VVV !!!!

 14. De Koel

  Dit was geen incident, maar de vierde matige wedstrijd op rij. Tegen Jong Utrecht was het slecht, Fortuna deed tot aan de rode kaart niet onder voor VVV en de wedstrijd tegen Den Bosch was ook niet al te best. Deze wedstrijden leverden wel 7 punten op, maar niet omdat VVV dat afdwong.

 15. Machiavelli

  Het was een hele slechte wedstrijd. Ik zag, op de eerste 20 minuten na, helemaal geen beleving en de spelers oogden laconiek. Alsof ze de “varkentjes wel even gingen wassen”. Ik vind dat de spelers gisteren vooral de uitsupporters in de steek hebben gelaten.

  Maar het is totaal geen ramp en dat kan altijd gebeuren. Het is lastig om met zo’n grote voorsprong helemaal scherp te blijven en al helemaal tegen een ploeg die zo laag staat. Verder had VVV genoeg kansjes en had de uitslag net zo goed in ons voordeel uit kunnen vallen. Beetje pech op het laatst, maar achja, soms valt het muntje de goede kant op en soms, zoals gisteren, de verkeerde. Kan gebeuren. Gelukkig is de concurrentie ook niet stabiel dit seizoen.

  Zaak om je nu snel op te richten er te staan in de volgende wedstrijd. NAC thuis wordt belangrijk en een echte test. Maar ik heb er vertrouwen in. En als VVV promoveert en kampioen wordt is het gewoon knap werk gezien de begroting.

 16. jason

  Heb hier ook bij overwinningen al vaker geschreven dat ik het met name op het middenveld en voorin weinig creatief vind en dat we veel te danken hebben aan met name onze sterke verdediging. Echter gisteren vond ik zeker het eerste half uur vvv prima creatief spelen. Er werd 2 keer gescoord en er waren nog enkele andere prima uitgespeelde kansen. Iedereen inclusief de spelers en de supporters in het uitvak dachten dat het wel een makkelijke avond zou gaan worden na dit eerste half uur. Echter je staat een straatlengte voor op de ranglijst, het gaat je makkelijk af in het eerste uur en dan sluipt er wat gemakzucht in de ploeg (verdediging).
  Dit is dan ook voor mij een mentale nederlaag geweest. Echter is dit heel menselijk en overkomt het ons allemaal op veel gebieden. Niet erg en van proberen te leren al zullen we het mentale aspect altijd blijven bespreken bij elke club. Dat het profs zijn verandert hier niets aan.

  Lang leve De Koel

 17. brise continu

  Ik heb me gisteravond kostelijk geamuseerd of was t kotselijk….bla…bla..blaaaaa…deze goedbetaalde semi profs moeten elke week alles geven..en dat was gister ver te zoeken..sommigen waren helemaal de kluts kwijt.
  Hoorde van de verslaggever dat de kluts van Dekker in Leeuwarden was gevonden…schandalig!!

  pssst…zo ff sprietse!!

 18. Goodie

  Ja het was slecht, en ja er zullen bij promotie versterkingen bij moeten komen. Maar wat lopen we weer ouderwets te zaniken. Tuurlijk mag je kritiek hebben na zo’n wedstrijd, maar het team zo afbranden heeft geen nut. Sterker nog, steun het team maar is wat meer. Elke uitwedstrijd staan er gemiddeld slechts 100 man voor een aanstaande kampioen.

 19. expat

  Los van hoe VVV speelde, Dordt steeg echt boven hun niveau uit, mooie acties, leuke doelpunten. Wedstrijd als deze kan gebeuren en door gelijk Maastricht zijn we toch stapje dichter bij promotie gekomen. Snel promotie veilig stellen en hiaten opvullen met nieuwe spelers. En tot die tijd Danny Post verbieden nog een keer geel te lpakken.

  1. mats

   Post mag idd geen kaart meer pakken. Hoop toch dat hij zelf ook door heeft dat het zonder hem meteen een stuk minder gaat.
   En zo jammer want als ik het iemand gun dat hij volgend jaar eredivisie speelt én daar gaat slagen is het Post wel

 20. robbaan

  Reëel blijven en je niet te snel door emotie laten leiden.
  Natuurlijk kan VVV ook nog eens verliezen, de manier waarop is natuurlijk wel een aanstaande kampioen onwaardig.
  Maar ook wel een keer goed, want hoogmoed komt voor de val.
  Nu in de komende 3 wedstrijden, vol erop knallen en de zaak afronden, want dat verdienen ze, kampioen worden!

 21. Gerardus

  Had vrijdag geen tijd en heb niks van de wedstrijd meegekregen. Vind het al een rare uitslag tegen de nummer 19. Ondanks een ruime nederlaag staan we nog steeds een straatlengte voor. Dus wat maakt het uit en waarvoor deze ophef en drukte ? Valkx en Steijn weten ook wel dat de selectie voor in de Juup voldoende tot goed is en dat deze selectie ook te klein is. Maarja als we zoveel punten voorstaan maakt het toch niets uit dat er een mindere wedstrijd nu tussen zit. Dat kampioenschap kan VVV toch niet meer ontgaan en als er een feest komt zullen alle azijnzeikers hier toch ook gaan feesten ? Dus waar maken we ons druk om. Op naar dat feest!

Leave a Reply