Zonnige middag in de Koel

D'n Tandbever  Uitgerekend tegen het in goede vorm verkerende Feyenoord was het de Koelclub die goed uit de startblokken kwam en die bij tijd en wijle goed voetbal liet zien. In de 34e minuut was het  Ahmed Musa die na een goede solo van Michael Uchebo de score namens de Venlonaren opende. In de tweede helft kwam Feyenoord op gelijke hoogte via Biseswar. Dit tot genoegen van de vele meegereisde Rotterdamse fans. Zoals gewoonlijk weer lekker her en der te vinden in de Venlose vakken. Deze fans waren nog niet uitgejuichd of VVV kwam alweer op voorsprong via Musa, na wederom goed werk van Michael Uchebo.

Onze Nigeriaanse vrienden dreven de Rotterdamse defensie de gehele wedstrijd tot wanhoop en ook Dario Vujicevic speelde een prima partij. Het duel werd steeds aantrekkelijker en Feyenoord kwam  terug in de wedstrijd via Luc Castaignos. Even leken de Rotterdammers  aanspraak te maken op de overwinning maar het was Michael Uchebo die de verdiende 3 punten in Venlo hield.

Eindigen in het linkerrijtje. In dit fabeltje had ik best geloofd als de wedstrijd van gisteren niet de laatste, maar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen was geweest. Er is in ieder geval vertrouwen getankt voor de zeer belangrijke wedstrijden die eraan komen. Hopelijk kunnen we de stijgende lijn doortrekken volgende week tegen de Superboeren, die nog altijd strijden tegen de nacompetitie.

D’n Tandbever is erbij in Doetinchem, u ook?

Forza VVV

Leave a Reply